X
GO

Maak kennis met het team van Waldeck!

Ons team

A.A. Mir tandarts-implantoloog
A.Mirfakhrai studeerde in 2003 af als tandarts te ACTA in Amsterdam. Na zijn studie heeft tandarts Mir vele cursussen en congressen gevolgd en certificaten behaald op het gebied van de Implantologie. Na in enkele praktijken werkzaam te zijn geweest als algemeen practicus, vestigde hij zich in 2004 met zijn tandartspraktijk te Den Haag. In 2014 heeft hij zijn MSc Orale Implantologie aan de Universiteit van Munster behaald. Daarnaast heeft hij het certificaat ‘Het veilig toepassen van injectables’behaald onder begeleiding van Tom van Eijk. Hij biedt u de mogelijkheid om naast het verfraaien van de mond, met behulp van botox en fillers de esthetiek rondom uw mond te verbeteren. U kunt hierbij denken aan het behandelen van voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en behandelen van de lippen met behulp van lipfillers.
D.C. de Jonghtandarts
Tandarts de Jongh is een gedreven tandarts met speciale affiniteit voor het werken met angstige patiënten. Ze is afgestudeerd aan de UvA/Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (UvA/ACTA) in 2009. Sinds 2009 is ze ook verbonden aan Tandartspraktijk Waldeck waar zij met veel plezier als algemeen tandarts werkt. Ook heeft tandarts de Jongh veel interesse in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en volgt zij vele cursussen op dit gebied. Tevens is tandarts de Jongh gecertificeerd in het veilig toepassen van injectables (botox en fillers). Ze maakt gebruik van botox en fillers voor therapeutische doeleinden zoals het ontspannen van de spieren bij knarsen/klemmen migraine en voor cosmetische doeleinden zoals het verfraaien van het gebied rondom het gebit . Hierbij kunt u denken aan lipfillers, verminderen van een ‘gummy smile’, afhangende mondhoeken, rimpels rondom de mond en in de rest van het gezicht.
N. Tromptandarts
N. Tromp, tandarts.

 

Sandy de Leedepreventie-assistente
Preventie-assistente de Leede richt zich op het voorkomen van tandheelkundige problemen als gingivitis en parodontitis.
Ze controleert de staat waarin het tandvlees verkeert en corrigeert daar waar nodig het poetsgedrag. Ze geeft patiënten instructie, voorlichting en voert gebitsreinigingen uit. Sandy heeft ook in 2013 haar implantologie assistentie certificaat behaald bij Straumann (marktleider in het gebied van implantologie).
Kelly ten BroekePreventie-assistente
Kelly ten Broeke, Preventie-assistente.>
Pascal de Witbalie-assistente
Pascal is de balieassistente op maandag t/m vrijdag.
Pascal werkt met veel plezier bij onze moderne tandartspraktijk. Zij is uw aanspreekpunt en altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Door haar goede communicatieve vaardigheden en sociale eigenschap is zij zeker een aanwinst voor ons allemaal.
Ze is zeer enthousiast, ambitieus en zeer stressbestendig. Pascal is ondermeer verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s, plannen van afspraken en administratieve handelingen.
Aylin Acarerstoel-assistente
In 2010 heeft Aylin de overstap naar tandheelkunde gemaakt en haar tandartsassistente diploma behaald. Sindsdien heeft zij diverse cursussen gevolgd o.a. op het gebied van digitale röntgenfoto’s. Tevens heeft zij in 2013 haar Implantologie- assistentie certificaat behaald bij Straumann. Aylin assisteert tijdens vele chirurgische ingrepen bij tandarts-implantoloog Mir en heeft veel affiniteit met dit vakgebied.
Aylin onderscheidt zich als een zeer gedreven, enthousiaste en sociale stoelassistente met veel kennis over hygiëne richtlijnen. Als vaste stoelassistente van tandarts de Jongh weet zij met haar lach en haar warme persoonlijkheid de patiënten op hun gemak te laten voelen.
Aylin wil doorgroeien en haar kennis binnen de assistentie van orale Implantologie vergroten.
Mussarat Naeemstoel-assistente
Mussarat Naeem, stoel-assistente.
Danijela Milosavljevicstoel-assistente
Danijela Milosavljevic , stoel-assistente.